Dags att söka till musikklass

Nu är det dags att söka till Östra Göteborgs bästa utbildning, nämligen Utmarksskolans musikklasser! Ansök senast den 26/2 till i första hand åk 6 och 7, enstaka platser finns i åk 8.

Klart ni tycker det är den bästa utbildningen kanske du invänder men vi som har våra barn i musikklass ser hur lärarnas engagemang och rutin skapar en väldigt bra studiemiljö. Eleverna lär sig snabbt att jobba koncentrerat med skolarbetet så att de får tid över till musik. Det är också vetenskapligt bevisat att kreativt arbete ökar inlärningsförmågan. Sen är det ju ett stort plus att det är kul också! Tycker man det är roligt att gå i skolan går resten som en dans.

Vecka 8 ger sig eleverna i åk 6 och 7 ut på turné till skolor för att väcka intresse (och få möjlighet att spela inför publik). Vill du att de kommer till din skola, kontakta oss!

Det finns också möjlighet att komma på konsert på Utmarksskolan den 22/2 kl 18.30. Före konserten hålls ett informationsmöte om musikklasserna där du kan få träffa lärarna och ställa frågor. Mötet börjar kl 17.00, välkommen!

Ladda ner broschyr och läs mer om Utmarksskolans musikklasser
Broschyr_musikklass_2018_MM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *