Fullsatt rockkonsert

Mycket folk och stämningen var på topp när eleverna i Kortedalas musikklasser bjöd på rockkonsert. Föräldrar, vänner, släkt och gamla elever samlades för att se och höra vad eleverna hunnit repa in så här långt in på terminen. Och det var en hel del!

Eleverna i åk har bara spelat tillsammans i två månader men framförde ändå sin låt med bravur. Det samma gällde för alla elever som verkligen gjorde sitt allra bästa och fick hela lokalen att svänga. Åk 9 hade gjort det svårt för sig och spelade ”Mustang Sally” och ”Stayin alive” som kräver en hel del repetioner för att få det att bli samspelt. Något de lyckades med fullt ut! Jublet från publiken lyfte nästan taket.


Fika fanns som vanligt till försäljning och denna gång var sponsrade av kladdkakerian.se som bjöd på fantastiska kladdkake-cup-cakes som var både snygga och goda. Stort tack!