Dags att söka till musikklass HT-22

Nu är det dags att söka till Östra Göteborgs bästa utbildning, nämligen Utmarksskolans musikklasser! Ansök senast den 23/1 till i första hand åk 6 och 7, enstaka platser finns i åk 8.

Ansökningsformuläret hittar du här

”Klart ni tycker det är den bästa utbildningen” kanske du nu tänker, men vi som har våra barn i musikklass ser hur lärarnas engagemang och rutin skapar en väldigt bra studiemiljö. Eleverna lär sig snabbt att jobba koncentrerat med skolarbetet så att de får tid över till musik. Det är också vetenskapligt bevisat att kreativt arbete ökar inlärningsförmågan. Sen är det ju ett stort plus att det är kul också! Tycker man det är roligt att gå i skolan går resten som en dans.

Varje år har vi ett informationsmöte under varje ansökningsperiod, där du kan få träffa lärarna och ställa frågor. I år kommer detta möte ske digitalt torsdag 20/1 kl 17.30. Länk till detta möte kommer här samma dag!

Vill du veta mer? Läs vårt infobrev här